Ohita
Turun juomakulttuurilähettiläs Tanja Raunio ja ruokakulttuurilähettiläs Heli Nieminen.
Turun juomakulttuurilähettiläs Tanja Raunio ja ruokakulttuurilähettiläs Heli Nieminen.

Uutinen -

Juoma- ja ruokakulttuurilähettiläät nostamaan Turun profiilia

Turku nimitti eilen kaksi Food Ambassadoria nostamaan esiin Turun seudun ruoka- ja juomavahvuuksia. Ravintola Old Bankin baarimestari ja ravintola-alan aktiivi Tanja Raunio sai tittelin juomakulttuurilähettiläs, Turun Sanomien ruokatuottajasta ja vuoden 2016 ruokatoimittajasta Heli Niemisestä puolestaan tuli ruokakulttuurilähettiläs.

Pernod Ricard Finlandin toimitusjohtaja Tarja Uitti onnittelee tuoreita lähettiläitä: "Tämä on upea uutinen ja merkittävä askel yrityksellemme läheisen ruoka- ja juomakulttuurin edistämisen saralla. Muutenkin vahva ravintola- ja baarikaupunki Turku näyttää näin mallia korkealaatuisen ruoan ja juoman nostamisessa entistä keskeisemmiksi vetovoimatekijöiksi.

Juoma-ala on myös merkittävä turkulainen työllistäjä. Meidän ensi vuonna 150 vuotta täyttävä juomanvalmistusperinteemme elää vahvasti tässä ajassa: Tuomme markkinoille tuttujen juomien kuten Lapponia-likööreiden ja Elyséen lisäksi jatkuvasti uusia tuotteita. Artukaisten-tehtaallamme kuunnellaan tarkasti kuluttajaa ja tehdään aktiivista tuotekehitystyötä. Olemme ylpeästi osa turkulaista juomakulttuuria, jolla on nyt oikea oma lähettiläs!"  

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Tiina Heusala

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä, yhteiskuntavastuu 040 7733 453