Ohita

Uutinen -

Samppanjaa korkeuksissa

Dinner in the Sky -konsepti on yksinkertaisen huimaava: ruokailijat kohotetaan nosturilla ruokailemaan yläilmoihin, 30–50 metrin korkeuteen. Lähteä voi yksin, kaksin tai isommalla seurueella, ja kuten ikimuistoiseen tilanteeseen sopii, ruokalista ja -juomat ovat parasta mahdollista.

Belgiasta lähtöisin olevaa taivaallisten aterioiden konseptia toteuttaa Suomessa Stopteltat Oy. Brand manager Tiina Heusala kertoo, että Pernod Ricard Finland oli viime kesänä mukana ensimmäistä kertaa ja hyvien kokemusten perusteella yhteistyötä haluttiin jatkaa. G.H. Mumm -samppanjaa on voinut nauttia paitsi yläilmoissa, myös maan tasalla lounge-alueella ennen nostoa tai sen jälkeen.

- G.H. Mumm -samppanjat kuuluvat elämyksellisiin hetkiin. Perinteisten juhlahetkien lisäksi samppanja kruunaa muut mieleenpainuvat ja ikimuistoiset kokemukset, jollainen on myös Dinner in the Sky, Heusala maalailee.

Toinen syy, miksi Heusalan mukaan G.H. Mumm haluttiin yhdistää Dinner in the Sky -konseptiin, on nostoissa tarjoiltu laadukas ruoka.

- Ruuan ja samppanjan yhdistäminen on asia, jota haluamme tuoda esiin. Samppanja sopii mainiosti hyvän ruoan seuraksi joko läpi aterian tai aperitiiviksi tai alkumaljaksi, kuten Dinner in the Sky:ssa, Heusala sanoo.

Tänä vuonna kesäkiertue alkoi Helsingistä Taivallahden kentältä, mistä se jatkoi Tallinnaan ja Riikaan. Heinäkuussa jalat irrotetaan maan pinnalta taas Helsingissä.

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Tiina Heusala

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä, yhteiskuntavastuu 040 7733 453

Liittyvä sisältö