Ohita
Uutuus- Reilun Kaupan Thandi Jouluviini

Uutinen -

Uutuus- Reilun Kaupan Thandi Jouluviini

Maailman ensimmäisen Reilun kaupan merkinnän saaneen viinin Thandin, tuotevalikoima laajenee sopivasti vuoden suurimmalle juhlakaudelle.  Perheen uutukainen Thandi Merlot on joulun 2012 kausiviini, ja se tuli myyntiin Alkoihin 15.10. alkaen. Viiniä myydään Alkoissa vain jouluun asti. Thandi Merlot on pakattu tyylikkäästi jouluiseen asuun aina kuljetuspakkausta myöten.

 Thandi Merlot -viinin rypäleet poimitaan välimerellisestä ilmastosta nauttivan Stellenboschin alueelta Etelä-Afrikasta. Rubiininpunaisen viinin tuoksusta löytyy mustaherukkaa ja luumua sekä aavistus mausteista vaniljaa ja minttua. Keskitäyteläinen, kypsän hedelmäinen ja pehmeätanniininen viini sopii erilaisten liharuokien kuten kinkun tai riistan kanssa nautittavaksi. Kannattaa kokeilla myös haudutettujen laatikko- ja pataruokien kanssa.

Muita Alkossa myytäviä Thandin tuoteperheen viinejä ovat Thandi Chardonnay Chenin Blanc (29,90€ / hanapakkaus 300cl) ja Thandi Shiraz Cabernet Sauvignon (9,48€ / 75 cl) sekä Thandi Sparkling Wine Shiraz Rosé Sec (8,98€ / 75cl).

Thandi viinit ovat esillä Viini Ruoka ja Hyvä Elämä- messuilla 25.-28.10. Pernod Ricard Finlandin osastolla 3p41. Voit myös tutustua tuotteisiin Juomavinkki.fi sivustolla.

Lisätiedot:

Laura Plet

Puh. 040 549 3343

laura.plet@pernod-ricard.com

www.thandiwines.com

 

Mistä Reilun kaupan tuotteissa on kyse?

Reilun kaupan kansainvälinen yhteistyöjärjestö FLO (Fairtrade Labelling Organizations International) perustettiin vuonna 1997. Se asettaa Reilun kaupan kriteerit, tekee tarkastuksia ja tukee kehitysmaiden viljelijöitä ja työntekijöitä. Yhteenveto kriteereistä:

 • Viljelijöiden ja työntekijöiden taloudelliset olot paranevat

• Lapsityötä ja syrjintää vastustetaan

• Demokratiaa ja yhdistymisoikeutta edistetään

• Paikallisen yhteisön sosiaalisia ja taloudellisia oloja kehitetään

• Ympäristön suojelua ja luonnonmukaista tuotantoa edistetään

 Reilun kaupan viikkoa vietetään Suomessa 22.-28.10.

Lisätiedot : www.reilukauppa.fi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Tiina Heusala

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä, yhteiskuntavastuu 040 7733 453