Ohita
Jacob's Creek Le Petit Rosé on kesän odotetuin uutuusrosee.
Jacob's Creek Le Petit Rosé on kesän odotetuin uutuusrosee.

Tiedote -

Uutuusroseeviini: Jacob’s Creek Le Petit Rosé - provencelaista australialaisittain

Jacob's Creek Le Petit Rosé on kesän odotetuin uutuusrosee.

Tämä intensiivinen, mutta hento ja hedelmäinen viini on saanut inspiraationsa Provencesta. Jacob’s Creek Le Petit Rosé on australialainen tulkinta ranskalaisesta roseeviinistä ja oiva vaihtoehto kasvavaan Provence-tyylisen roseeviinin kysyntään.

Jacob's Creekin viinintekijätiimi vieraili etelä-Ranskassa, tutustuen Provencen alueen roseeviineihin ja hakien inspiraatiota tämän upean ranskalaistyylisen roseeviinin kehitykseen. Pinot Noir, Grenache ja Mataro -rypäleet viiniin poimittiin sadonkorjuun varhaisessa vaiheessa, jotta ne säilyttivät luontaisen hapokkuutensa ja raikkautensa. Hentoinen kuorikäyminen antaa viinille kauniin vaaleanpunaisen värin.

Roseeviinin suosio on maailmanlaajuisesti suuressa kasvussa, ja jo vuonna 2012 jopa 36 % maailman roseeviinin kokonaiskulutuksesta oli ranskalaista roseeviiniä.

Roseeviini kruunaa erityiset hetket perheen ja ystävien kera niin kotona kuin sen ulkopuolellakin. Jacob's Creek Le Petit Rosé nousi kotimaassaan lanseerauskesänsä aikana suosituimmaksi ja myydyimmäksi roseeviiniksi. Jacob's Creek on Suomen tunnetuin australialainen viinimerkki*.

*PR BEM 2018 -tutkimus

Jacob's Creek Le Petit Rosé on erinomainen roseeviini sellaisenaan, mutta toimii myös erinomaisesti esimerkiksi kesäisen frosé-drinkin ainesosana (videon Froze-drinkin valmistuksesta löydät tästä linkistä) tai vaikkapa kesäisen salaatin seurana.

Jacob’s Creek Le Petit Rosé
South Eastern Australia
Kuiva, hapokas, vadelmainen, punaherukkainen, sitruksinen, kevyen mausteinen
75 cl • 11,99 € 
Rypäleet: Pinot Noir 66 %, Grenache 24 %, Mataro 10 %
Tuotenumero: 428627
Vakiovalikoimaan 6.6.2019

Roseeviini jatkaa vahvaa kasvuaan

Vaikka roseeviinibuumi näkyy erityisesti kesäsesongin aikaan, maistuvat roseeviinin marjaiset ja raikkaat aromit yhä useammalle ympäri vuoden. Tästä kertovat myös Alkon tilastot: vuonna 2018 roseeviinien myynti kasvoi yli 30 prosenttia ja vuoden 2019 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana kasvuvauhti on ollut samaa luokkaa. Odotettavissa on siis jälleen vahvasti roseinen kesä!

Lisätiedot ja näytepyynnöt:

Teija Kohijoki
Marketing Coordinator
teija.kohijoki@pernod-ricard.com

Linkit

Aiheet


Pernod Ricard Finland Oy on Suomen alkoholimarkkinoiden toiseksi suurin toimija ja maailman toiseksi suurimman alkoholikonsernin, ranskalaisen Pernod Ricardin omistama tytäryhtiö.

Pernod Ricard Finland Oy vastaa Pernod Ricard Groupin tuotteiden sekä monien muiden kansainvälisesti tunnettujen viinien ja väkevien alkoholituotteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Pernod Ricard Finland on myös laadukkaiden kotimaisten alkoholijuomien valmistaja.

Pernod Ricard Finland Oy on palkittu neljä kertaa suurimman asiakkaansa Alkon parhaana toimittajana.

Yhteyshenkilöt

Tiina Heusala

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintä, yhteiskuntavastuu 040 7733 453